Get In Touch

  Kontakta oss idag

  Välkommen till Hårakuten - din personliga frisörsalong! Vi är glada över att du har hittat till vår hemsida och hoppas att du hittar all den information du behöver här. Vi är en professionell och erfaren frisörsalong som tar hand om alla dina frisörsbehov på ett personligt och tryggt sätt. Vill du läsa och bli bättre informerad om våra tjänster/behandlingar kan du enkelt göra det här.

  Hos Hårakuten är vår främsta prioritet att du som kund känner dig välkommen och trygg hos oss. Vi vill ge dig den bästa upplevelsen och göra allt vi kan för att du ska känna dig nöjd och avslappnad. Oavsett om du har en specifik frisyr i åtanke eller vill ha råd och tips från vår professionella frisör, så är vi här för att hjälpa dig.

  Vi förstår att att besöka en frisörsalong kan vara ett stort beslut att ta och därför är det viktigt för oss att du känner dig bekväm. Ser fram emot att svara på alla dina frågor och hjälpa dig boka din nästa tid hos oss. Är öppna för alla typer av frågor och det finns ingenting som är för stort eller för litet för oss att hjälpa dig med.

  Värnar om alla våra kunder och vi lovar att ge dig den bästa supporten och tryggheten under ditt besök hos oss. Kontakta oss idag för att boka din tid eller om du har några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till Hårakuten!

  Boka Tid
  demo-attachment-153-placeholder

  Address

  Lasarettsvägen 29, 931 41 Skellefteå

  demo-attachment-142-24-hours

  Kontakt

  0910-779210
  info@hårakuten.com

  demo-attachment-143-clock

  Öppet tider

  Vardagar:     9:00 - 18:00

  Saturday:       Varierade