Om Hårakuten

Välkommen till Hårakuten - din kompletta frisörsalong i hjärtat av Skellefteå! Sedan 2011 har vi levererat professionella frisörtjänster till våra kunder, och vår passion för hår och skönhet fortsätter att växa varje dag.

Hos oss hittar du allt du behöver för att känna dig snygg och självsäker. Vårt team består av en riktigt erfaren frisör som erbjuder nästan alla tänkbara frisörtjänster, från klippningar och färgningar till styling och håruppsättningar inför bröllop eller andra speciella tillfällen.

Våra kunder är det viktigaste för oss, och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vår salong är en avkopplande och välkomnande miljö där du kan koppla av och njuta av våra tjänster. Vi använder endast högkvalitativa produkter från välrenommerade märken för att säkerställa att du får det resultat du förtjänar.

Hårakuten ägs och drivs av Sarah Tedestedt, som är högt utbildad inom området och har många års erfarenhet inom frisörbranschen, samt en passion för att hjälpa sina kunder att uppnå den stil och look de söker. Du kan hitta oss på Lasarettsvägen 29, i hjärtat av Skellefteå, och vi ser fram emot att hjälpa dig att se och känna dig fantastisk.

Frisörsalong Skellefteå

Våra Frisörer i Skellefteå

Frisör Skellefteå

Sarah Tedestedt

Sarah är frisörsalongs ägaren av Hårakuten i Skellefteå och har jobbat professionellt inom frisörbranschen sedan 2011.

“Resan började 2009 i NFI Nordiska Frisörinstitutet där jag genomgick en två års frisörutbildning. Mina handledare Björn & Joanna Lauritzen, var så oerhört duktiga lärare som under dessa två år lärde mig så mycket och utvecklade mina frisör egenskaper till top kvalitet.

Efter att min utbildning var klar, flyttade jag tillbaks hem till Skellefteå där jag tog över Frisörsalongen Hårakuten av Susanne Sigfridsson år 2011. Har alltid haft en stor passion för hår i alla olika former och typer. Än idag går jag på nya kurser för att hålla koll på nya trender och metoder som kommer ut på marknaden & min passion för hår och skönhet fortsätter växa för varje dag.”