Policy & Vilkor

Välkommen till Hårakuten i Skellefteå. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa frisörtjänster till våra kunder. För att göra din upplevelse hos oss så smidig och trevlig som möjligt, har vi upprättat följande Policy & Villkor som du bör läsa noggrant.

Täckning av bokningar

Vi förstår att livet kan bli oväntat och att du ibland måste ändra dina planer. Vi uppmanar dig att kontakta oss så snart som möjligt om du behöver ändra eller avboka din bokning. Vi är glada att ändra din tid om det finns tillgänglighet, men vi kan inte garantera att vi kan erbjuda dig en ny tid om du avbokar sen.

Avbokning

Vi uppskattar att du meddelar oss minst 24 timmar innan din bokade tid om du behöver avboka. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift för sen avbokning eller uteblivande. Avgiften kan variera beroende på tjänst och tidpunkt för avbokning. Vi är glada att tillhandahålla mer information om detta om du har frågor.

Vid avbokning mindre än 24 timmar innan bokad tid förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för halva avgiften för bokningen.

Vid ett No-Show förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för hela avgiften för din bokning.

För att läsa mer om hur avbokningar mindre än 24h innan bokad tid och No-Show, vänligen tryck här

Angående Salongen

Vi arbetar hårt för att säkerställa en ren och säker miljö för våra kunder. Vi förväntar oss att alla våra kunder respekterar vår policy om att inte röka i salongen och att inte ta med husdjur. Vi förbehåller oss rätten att neka service till kunder som bryter mot vår policy.

Betalningar

Vi accepterar kontanter och företags-swish på plats. Vi förbehåller oss rätten att begära en deposition för vissa tjänster och vi debiterar en avgift för returkontroll för betalningar som inte går igenom. Via vårt bokningssystem via bokadirekt, via vårt bokningssystem har du möjlighet att utföra en direkt betalning via kort, ta det på faktura via Qliro eller välja att betala på plats. 

Integritet

Vi värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter med respekt. Vi samlar endast in nödvändig information för att genomföra din bokning och för att kunna ge dig bästa möjliga service. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part utan ditt samtycke.

Ändringar Av Vilkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra policy & villkor när som helst utan förvarning. Vi kommer dock att publicera alla ändringar på vår webbplats och informera våra kunder om förändringarna

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar om vår Policy & Villkor, vänligen kontakta oss på info@harakuten.se , telefonnummer: 0910-77 92 10 eller våran Instagram!

Tack för att du valde Hårakuten i Skellefteå. Vi ser fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse!